Sport Dalmacija u balunu

dalmatinski derbi

Momčad iz Stanova želi bodove u Dugopolju: U pobjedničkom smo ritmu, digli smo se našli sustav igre koji nam odgovara

dalmatinski derbi

Nove su obveze pred nogometašima Zadra, treba na noge Dugopolju. Sastaju se dvije momčadi susjedi na ljestvici, Zadar ima 24, a Dugopolje 23. boda. Pripreme nogometaša iz Stanova su protekle u najboljem redu, nema ozljeđenih ni kažnjenih, na raspolaganju su svi, a jedan od najboljih protiv Lučkog Llanos Lohinski Nicolas Rafael, kazao je:

- Nakon pobjede nad Lučkim i svega onoga što smo prošli ovaj tjedan oko našeg ‘Dvanaestog anđela’ Hrvoja Ćustića vratili smo se u nogometnu kolotečinu. Naime, atmosfera na treninzima je izvrsna u posljednja tri susreta ušli smo u ritam koji nam treba - pobjednički. Digli smo se našli sustav igre koji nam odgovara i takvi idemo na Dugopolje. Imamo poslije Dugopolja dva gostovanja. Prvo treba “skinuti“ Dugopolje, koje je bod iza nas, bit će teško, ali ne i nemoguće.

Llanos je još dodao:

- Osobno znam njihovu igru jer sam bio tamo, to je momčad koja doma igra onaj borbeni, čvrsti nogomet, ali i nastoji ne primiti gol. A tko postigne gol mogao bi odnijeti pobjedu. Ekipa Zadra je super, osobno se osjećam odlično, prihvaćen sam dobro, ostaje mi da sa dečkima dobro igramo. Trebamo igrati kao u posljednja tri kola, a prikazali smo dobar nogomet što očekujem u Dugopolju. Po onome što znam možemo igrati i mi smo za vrh ljestvice.

Susret Dugopolje – Zadar igra se u 16.30 sati u Dugopolju.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Dalmacija u balunu