Sport Dalmacija u balunu

Ulaz je slobodan

Marjanke sutra slave rođendan: dođite i pogledajte utakmice protiv mladih hajdukovaca i splitskih pjevača

Ulaz je slobodan

ŽNK Marjan sutra slavi 15. rođendan. “Narančaste” će svoj mali jubilej proslaviti posebnim programom.

U 15 sati planirana je na pomoćnom igralištu Hajduka na Poljudu utakmica U-13 ekipe Marjana protiv mladih nogometaša Hajduka 2007. godišta.

Bit će vrlo zanimljivo vidjeti kako će se mladi hajdukovci snaći u ogledu protiv malo starijih nogometašica koje su već dvije sezone neporažene.

Sat kasnije, s početkom u 16 sati na teren će u ogledu koji će biti vrhunac proslave nogometašicama Marjana, seniorkama koje nastupaju u Prvoj ligi, suprotstaviti momčad Splitskih pjevača.

Dođite pogledati kako na terenu “pjevaju” Goran Karan, Dražen Zečić, Damir Mihanović-Ćubi, Giuliano, Alen Nižetić, Želimir Dundić-Dundo... koji se očekuju u sastavu. Ulaz na utakmice je slobodan. Dobra zabava je zagarantirana! Nakon susreta planiran je i prigodni domjenak u Bijelom salonu na Poljudu.

Priprema se i klupska himna za koju se u Splitu snimao spot, a svi koji sudjeluju u projektu to rade volonterski, kao rođendanski poklon klubu. Premijera će biti održana za mjesec dana.

Autor glazbe i stihova je Dado Pastuović, aranžer je Željko Šparmajer. Pjesmu će kao glavni vokal pjevati Sandra Torlak, majka jedne od igračica Splita, ali i same nogometašice Marjana kao i predsjednica kluba Mirta Šurjak. 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Dalmacija u balunu