Sport Dalmacija u balunu

izgubio životnu utakmicu

Unešić dobio svog anđela: nakon teške bolesti preminuo omiljeni nogometaš Zagore

izgubio životnu utakmicu

Nekadašnji igrač Zagore iz Unešića Mile Čveljo preminuo je u 36. godini nakon teške bolesti.  Posljedice prometne nesreće koja se dogodila 2009. godine bile su kobne za ovog omiljenog igrača Zagore čiji je dres nosio šest godina.

Čveljo je bio jedan od ponajboljih igrača, 2008. godine igrao je u povijesnom Kup dvoboju protiv Dinama kada je prvak na jedvite jade izborio prolazak dalje. Godinu dana nakon tih nogometnih događaja Čveljo je sa dvojicom prijatelja nastradao u teškoj prometnoj nesreći. Dugo je bio u komi, no liječnici su se uspjeli izboriti za njegov život.

Na žalost posljedice te nesreće utjecale su na Čveljin život, bolest je bila jača. ...

Od svoga bivšeg igrača biranim riječima oprostio se i njegov klub Zagora:

„Tužnim srcem javljamo igračima, navijačima i simpatizerima kluba da nas je noćas napustio naš Mile Čveljo. Omiljen među Pašajicama kako “malim” tako i “velikim” svojom igrom, ali i velikim zalaganjem ostavio je veliki trag u Zagori. Mile je rođen 15.8.1981., a za naš klub nastupao je od 2003. godine do kobne veljače 2009.godine. Od tada do danas izbivao je sa terene ali uvik nošen u našim mislima i srcu. Od sada si ti naš Anđel gore“

Sahrana će biti u nedjelju u Lukaru kod Oklaju.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Dalmacija u balunu