Sport Dalmacija u balunu

MALI BALUN

Skalice kup: Joker teškom mukom slomio otpor 'kladioničara' i zasluženo odnio trofej

MALI BALUN

Malonogometna momčad Jokera pobjednici su Skalica cupa koje se mjesec dana igralo na školskom igralištu u kvartu. Spektakularnom završnicom, pred više od tisuću gledatelja održala se završna večer u kojem je momčad Jokera u kojem su igrali reprezentativci Jelovčić, Ćorluka, Grcić, pojačani s nekoliko vrsnih znalaca poput Pavića i Bajamića u finalu su bili bolji od Germanije sportske kladionice, te su pogocima Grcića i Ćorluke uspjeli slomiti otpor čvrstih „kladioničara“ Istim rezultatom u dvoboju za treće mjesto, uz oba pogotka Banića, Gannicus A.Š. Kružni tok je bio bolji od La Luna caffea.

Završnu večer program su obilježile i revijalne utakmice, prvo su desetogodišnjaci sa Skalica remizirali s vršnjacima Hajduka, dok su veterani sa Skalica odigrali odličan susret prov veterana i nekadašnjih osvajača Torcida kupa.

Najboljim igračem turnira proglašen je Nikola Pavić član Jokera, najbolji strijelac turnira je Dino Plazibat (La luna caffe) s pet pogodaka, dok je za najboljeg vratara proglašen Luka Pavlović član Gannicusa AK Kružni tok.

Ovogodišnji turnir na Skalicama igralo je 46 ekipa, a cilj organizatora je s obzirom na ovogodišnji uspjeh i uzorno uređeno natjecanje ta brojka ubrzo dostigne i okruglih 100 ekipa koji bi igrali u ovom splitskom kvartu.

Konačni poredak

1. F.C. JOKER (Perković, Grcić, Perajica, Marić, Pavić, Perišić, Bajamić, Duvančić, Ćorluka, Bilandžić, Jelovčić)

2. GERMANIA SPORTSKA KLADIONICA (Lešina, Perić, Šuljić, Taći, Parčina, Pavić, Obilinović, Moro, Vidošević, Šuljić, Peša)

3. GANNICUS A.Š. KRUŽNI TOK (Vranković, Banić, Kokan, Kalaš, Jukić, A.Juretić, J. Juretić, Zekan, Bačić, Troskot, Pavlović, Pintar)

4. LA LUNA CAFFE (Karaman, Meštrović, Plazibat, Ševo, Roje, Šaran, Družijanić, Katušić, Grubišić, Tolić)

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Dalmacija u balunu