Sport Dalmacija u balunu

TORCIDA KUP

Prve na tribinama djevojke: ni Drago Gabrić nije uspio 'slomiti' otpor Tommyijeve nove generacije

TORCIDA KUP

Prva tri dana 23. Torcida kupa u Vukovarskoj ulici ispunio je sva očekivanja. Prije nego se lopta zakotrljala s centra, intonirana je himna, nakon čega je održana i minuta šutnje kao prisjećanje na sve one kojih više nema, a gradili su povijest naše domovine, Grada, Hajduka i Torcide. Prvi posjetitelji 23. Torcida kupa su tri cure, prijateljice, Leonarda Bajić , Franka Ugrin i Iriana Jurčić.

Najzanimljivija utakmica trećeg dana bila je između ekipe Matenda i Sočo protiv New Generation ekipe. Za Matendu i Soču igrao je Drago Gabrić, ali to nije bilo dovoljno za poraziti mlade poletarce New Generationa.

Evo i pregleda rezultata prva tri dana

Bravarija Jerković Klis vs. Fast Food Popay 0:8

U dugo iščekivanoj utakmici prošlogodišnji osvajač deklasirao je momke s Klisa. Čak 8 puta su pronašli odgovarajući ključ.

Mali plamen vs. Samo Spinut 4:0

Plamen tinja i dalje! U večerašnjem dvoboju su bili bolji od kvartovske ekipe sa Spinuta koja je pružila dobar otpor.

Blatine juniori vs. Zidic United 0:4

Zidic United nije pružio nikakve šanse mladićima s Blatina. Zaslužen prolaz u drugo kolo za Zidic, a za juniore vrijedno iskustvo!

MNK Sveti Josip Dugi Rat vs. Lordovi mangupi 7:1

Uvjerljiva pobjeda ekipe iz Dugog Rata. Mangupi odigrali borbeno ali “mangupski” i ostaju bez drugog kola.

Samo zabava vs. Mala Kavana 1:9

Mala kavana očitala lekciju ekipi Samo zabava. Utakmica s 10 pogodaka,ali zabava “seli” u kavanu.

4 asa Lisičić vs. MNK Varoš Zadar 0:3

Lisičićima nisu pomogla ni 4 asa. Čvrsta i neizvjesna utakmica do samog kraja, na semaforu je dugo stajalo 0:1 ali MNK Varoš Zadar pred sam kraj utakmice postiže još dva zgoditka i putuje u drugo kolo.

Biberon Amarena vs. Pekara Samčović 4:1

Utakmica koja je opravdala očekivanja. Čvrsta, zanimljiva utakmica, u kojoj se Pekara Samčović nije predavala do samog kraja. Nadoknadili su nedostatak od jednog gola,ali tek što je lopta krenula s centra i Biberon je ponovno došao do prednosti. Brza dva pogotka  su odlučila utakmicu koju je Biberon mirno priveo kraju.

Caffe bar Pegaz 1 dodir vs. Fortuna Jelsa 3:2

Fortuna Jelsa je dobro otvorila utakmicu i vrlo brzo došla do 2 gola prednosti. I onda pravi preokret, momci iz jednog dodira su odlučili ubrzati igru, s tri pogotka preokrenuli su utakmicu i prošli u drugo kolo.

Baterijelo vs. Torcida Makarska rivijera 2:0

Tvrda utakmica s malo golova. Baterijelo sačuvao praznu mrežu i prošao dalje.

Mr. Wok Makarska vs. Plakaluša 7:2

Gospoda iz Makarske nisu ostavila puno šansi Plakaluši. Mr. Wok je vodio 2:0, fox in the box Fista vraća Plakaluši nadu svojim pogotkom, ali to je bilo sve od Plakaluše.

Matenda i Sočo vs. New Generation 2:3

U najzanimljivijoj utakmici dana nova generacija je napravila potpuni preokret i zasluženo slavila, ni hajdučko srce Drage Gabrića nije uspjelo slomiti mlade poletarce.

MNK Strožanac vs. Torcida Trogir 3:4

U utakmici između MNK Strožanca i Torcide Trogir svjedočili smo još jednom preokretu. Zanimljiva utakmica s dosta pogodaka, ali večeras će se pjesma čuti u Trogiru.

Ovin Onin, o.Hvar vs. Splitska banka 3:5

U posljednjem današnjem susretu je porasla cijena dionica Splitske banke. Ovim putem pozdravljamo obje hvarske ekipe uz želje da se vidimo i dogodine, možda i sa još kojom otočkom ekipom.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Dalmacija u balunu