Sport Dalmacija u balunu

Tradicija se nastavlja

Bravari 'otključavaju' branitelja naslova: večerašnjim prvim dvobojem započinje 23. Torcida kup na igralištu u Vukovarskoj

Tradicija se nastavlja

Večerašnjim prvim dvobojem s početkom u 20.30 sati započinje 23. Torcida kup na igralištu u Vukovarskoj. Čast da otvori ovogodišnji malonogometni spektakl, kako i priliči, pripala je rekordnoj ekipi Fast food Popay. U obranu naslova kreću protiv ekipe iz Klisa, Bravarije Jerković.

Bez obzira na favorite među imenima na Torcida kupu, posebno na otvaranju turnira sva su iznenađenja moguća, niti jedna ekipa nije lagani suparnik jer su sve sastavljene s ciljem – osvajanja laskave titule najboljeg.

Uz dvoboj otvaranja večeras prve večeri Torcida kupa još će igrati Mali plamen protiv Samo Spinut, i Blatine juniori protiv Zidić Uniteda.

Organizatori najavljuju i neke novine na turniru, koje na početku ne treba sve otkriti. Uostalom najbolje je sami dolazak na tribine u Vukovarskoj ulici kako bi se u ljetnim večerima uživalo u dobrom balunu i uživanju s prijateljima uz pivo.

U konkurenciji je, ne zaboravimo 105 momčadi, pobjedniku će pripasti nagrada od 35.000 kuna, finalistu 15.000, trećeplasiranom 8.000, a četvrtoj momčadi 4.000 kuna. Sve koji budu u četvrtfinalu u završnom oktetu dobit će nagradu od tisuću kuna.

U veteranskom dijelu Torcida kupa prijavilo se 28 momčadi, redom iskusni majstori malog baluna koji su i prethodnih godina znali privući veliku pozornost gledateljstva. Ovogodišnji pobjednik veteranskog turnira dobit će 10.000 kuna, finalist 5.000, trećeplasirani 3.000, dok će četvrta momčad s turnira biti bogatija za tisuću kuna.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Dalmacija u balunu