Sport Dalmacija u balunu

Matiću se ne trese klupa

U Parku mladeži ne razmišljaju o smjeni trenera unatoč slabom bodovnom stanju

Matiću se ne trese klupa
Split ove sezone u prvenstvu ne briljira, u zadnja četiri susreta kada se očekivala konsolidacija ‘crveni’ su osvojili tek pet od mogućih 12 bodova i unatoč četvrtom mjestu samo ih dva boda dijeli od pretposljednjeg Zadra, četiri od začelja. Stoga su nogometni kuloari počeli brujati o navodnoj poljuljanoj poziciji trenera Ivana Matića no to su demantirali u klubu s Parka mladeži. Kako doznajemo Matićeva pozicija nije upitna.

- Pozicija trenera Matića je sigurna, uprava kluba uopće nije razmišljala o promjeni na klupi. Nije bilo govora o tome – kratko su poručili iz Splita.

Na Matiću i Splitu je da se na pobjedničke staze vrate u domaćem susretu protiv Osijeka 17. listopada. Imperativ je pobjeda jer slijede teški susreti protiv dvije prvoplasirane momčadi Rijeke i Dinama. Split će danas krenuti na mini pripreme u Međugorje. Na put će 24 igrača među kojima neće biti reprezentativaca Cikalleshija (Albanija), Roga i Bagarića (Hrvatska U21), kao ni Vojnovića i Mršića koji su dobili slobodno zbog privatnih obveza. Oporavljeni Belle putuje s momčadi.

F. vulas

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Dalmacija u balunu