Sport Dalmacija u balunu

utakmica prekinuta u 85. minuti

U Kistanjama mlatilo Drnišane

utakmica prekinuta u 85. minuti
U drugom kolu ŽNL nogometaši DOŠK-a gostovali su u Kistanjama, novom staništu doseljenika s Kosova. No ovi ljudi nisu zaslužili da im se dozvoli da preko NK Janjeva igraju u ovoj ligi, jer su svakojakim nesportskim ispadima poprilično naljutiti svakog gledatelja na igralištima Šibensko-kninske županije, a veliki broj je mišljenja da im treba zabraniti igranje nogometa.

Sjećamo se prošlog prvenstva kakav su nered napravili u Siveriću, a na ovoj utakmici u kojoj je DOŠK poveo s 1:0 igrači Janjeva su “ismasakrirali” igrače iz Drniša od kojih desetorica nemaju 19 godina. Kada su gledatelji vidjeli da igrači Janjeva ne mogu na terenu protiv mladih Drnišana dvadesetak gledatelja utrčalo je u igralište i nasrnulo fizički na igrače DOŠK-a.

Susret je prekinut u 85 minuti, a kako nas je izvjestio trener Drnišana Jere Pešić na odjelu kirurgije primljeni su Ante Brajković i Krešimir Pastuović s ozbiljnim ozljedama, a djelatnici policije su obavili očevid. Kako doznajemo, ovaj susret nije ni bio prijavljen MUP-u.

Krste Mujan
foto: www.drnisnews.com

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Dalmacija u balunu