StoryEditorOCM
Split i županijaiznenađenje

U Zagrebu za Aleksandrom Prijović vlada pomama, a Splićani nemaju pojma da im je pjevala u gradu: ‘Kakva noć u Splitu!‘

Piše split sd
16. listopada 2023. - 08:09

O fenomenu Aleksandre Prijović, koja će, bez sumnje napuniti i petu zagrebačku Arenu ispisale su se već kartice i kartice, ali jedna je stvar mnogima prošla ispod radara.

Dok u Zagrebu vlada prava pomama za koncertom ove srpske pjevačice, nevjeste Lepe Brene i Bobe Živojinovića, većina Splićana i ne zna da je Prijović prije godinu dana pjevala u Splitu i to na stadionu.

Na stvar je ukazao poznati splitski menadžer Ivan Bubalo, koji je na svom Facebook profilu objavio kako je Prijović pjevala na Fusion Festivalu, koji se lani u srpnju održavao u Parku mladeži i to u sklopu, kako je napisao, večeri srpskih narodnjaka. Ta je informacija, napisao je, promakla i splitskim novinarima...

Ništa čudno, Prijović je tek odnedavno postala turbo-popularna, a mnogi smatraju da je zadnje tri zagrebačke Arene napunila na pogonu TikToka, mreže koju su preplavili video isječci njenog koncerta u Beogradu. Dio interesa za nju da se podvesti i pod onu dobru staru ‘kud svi, tu i mali Mujo‘.

Svakako, Prijović je, sudeći po onome što je prije godinu dana objavila na svom Instagramu, itekako prijalo pjevati u Splitu.

- Kakva noć u Splitu. Volim vas - napisala je nakon koncerta, podijelivši s pratiteljima nekoliko snimki svoga nastupa.

image

Aleksandra Prijović i Saša Matić na Fusionu
 

Joško Ponoš/Cropix
image

Aleksandra Prijović i Saša Matić na Fusionu
 

Joško Ponoš/Cropix

Nastupala je u Splitu zajedno sa Sašom Matićem, mnogi nisu imali pojma tko je ona u ta doba... Vjerojatno čak ni dobar dio onih koji su je slušali tada.

No, duga je godina, a ono što je Prijović pošlo za rukom je više sociološki, nego glazbeni fenomen. Ako idući put dođe u Split, svi će znati tko je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. lipanj 2024 13:41