StoryEditorOCM
Splitkakvo olakšanje

Sretan kraj potrage; 19-godišnja Šibenka koja je nestala u Splitu sama nam se javila...

Piše Božidar Lončar
16. veljače 2024. - 09:46

Nije dugo trajala potraga za 19-godišnjom Šibenčankom Nikom Ninić čiji je nestanak prijavljen na području Splita u srijedu 14. veljače. Svega 48 sati od evidentiranja nestale te objave članka u "Slobodnoj Dalmaciji" Nika je izbrisana iz Nacionalne Evidencije Nestalih Osoba te su nam iz policije potvrdili kako je pronađena.

Ne samo da nam je policija potvrdila već i Nika koja nam se javila putem maila kako bi podijelila sretnu vijest. Olakšanje.

Možda je i pomoglo to što prilikom pisanja članka nastojali doći do više informacija kontaktirajući gradske čelnike iz Šibenika, PU SD kao i potencijalno nadležne institucije u slučaju nestalih osoba. Iako smo dobili svega par informacija i to na kapaljku, možda je baš i to pomoglo kako bi se što prije pronašlo i stupilo u kontakt s Nikom. 

Također, dobro je napomenuti kako se i dalje kao nestali vodi Mario Ivanišević iz Otočca 2005. godine koji se udaljio s adrese boravišta u Splitu u ponedjeljak 12. veljače. Potraga za njim još traje pa ćemo ponoviti savjete policije.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

image
Fotografija: Screenshot/Nacionalna Evidencija Nestalih Osoba
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. svibanj 2024 00:01