SplitI SUSJEDIMA JE DOLAZILA

Splitska policija traži plavušu s djetetom koja 'operira' po Spinutu; 'Došla nam je na vrata dok mi je dida od 92 godine bio sam kod kuće. Pitala ga je pare, dao joj je 20 kuna, a onda je ušla unutra i sve mu pokrala...'

Piše Diana Barbarić

Jutros u 9 sati 92-godišnjak je Prvoj policijskoj postaji Split prijavio da mu je jučer poslijepodne nepoznata ženska osoba otuđila novac, nakon što ju je, zajedno s njenim djetetom, pustio u svoj stan na Spinutu.

Materijalna šteta iznosi oko 1000 kuna. U tijeku su izvidi u cilju pronalaska spomenute ženske osobe. Ovu informaciju smo večeras dobili od splitske policije.

Unuka pokradenog starca ovu je informaciju podijelila sa svojim susjedima i na društvenoj mreži.

- Dogodilo se to jučer u 14 sati u Jobovoj ulici. Plavokosa žena s djetetom je došla u moj stan u trenutku kad mi je tamo boravio sam djed. Pitala ga je novac.

Nakon što joj je dao 20 kuna, nije htjela izići nego je rekla da mora na WC. Uglavnom, da skratimo priču, pokrala mu je pare i sve čega se mogla dohvatit- ispričala je K.D.

Istaknula je da je lupežica žena deblje građe, plavokosa i s djetetom oko pet godina, te da "operira" po Spinutu. Njezini susjedi su također potvrdila da im je dolazila i tražila novac, ali njih nije pokralo. 

Očito dobro bira žrtve.

#KRAđA#POLICIJA SPLIT#KRADLJIVICA SA SPINUTA