StoryEditorOCM
Splitko će dočekat?

Šefu splitskog kotara je dozlogrdila ignorancija Banovine. Sad je uzeo brusilicu u ruke i nasilno otvorio vrata!

Piše SPLIT SD
21. ožujka 2024. - 07:51

Krajem listopada prošle godine Daniel Lolić, čelnik Gradskog kotara Lokve izvijestio je susjede kako je javna garaža Lokve od danas puštena u probni rad te je parkiranje besplatno za sve korisnike do 1. studenog 2023., kada kreće naplata sukladno pravilniku Grada Splita o javnim parkiralištima, te da "otvorenje sportskog igrališta slijedi kroz koji dan".

- Trenutno je radi sigurnosnih razloga u tijeku montaža zaštitnih obloga iza oba gola u namjeri da se spriječe eventualne sportske nezgode - napisao je prije 5 mjeseci.

Da je Split dobio turbomodernu garažu s igralištem na krovu hvalio se tada i Grad Split sa svojih službenih stranica... Garaža je proradila, a od igrališta mjesecima ništa. Ljudi su se bunili, ali igralište je za djecu i rekreativce bilo zatvoreno. Jučer poslijepodne je Loliću dozlogrdilo. U večernjim satima objavio je na Facebooku da su nasilno otvorili vrata igrališta!

- Poštovani stanovnici Gradskog kotara Lokve, Vijeće GK Lokve se zalagalo da se novo Sportsko igralište ispred osnovne škole ne otvori dok se god ne steknu uvjeti koji bi svima, a pogotovo najmlađima, garantirali sigurno korištenje.

Obzirom na to da su ti uvjeti ispunjeni prije dva dana, a pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti (g. Mario Negotić) jednako toliko vremena nije reagirao na naš mail u kojem smo ga informirali da su svi radovi završeni te da su ispunjeni svi sigurnosni uvjeti, smatramo da je došlo vrijeme da se igralište "svečano" otvori. Večeras smo to i napravili - brusilicom!!! - napisao je Lolić.

Iz Banovine se još nisu oglasili po ovom pitanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 01:37