SplitOTIŠAO PO KRAFNE?

Prizor u Velebitskoj digao živce Splićaninu: je li policajac bio toliko gladan da je morao parkirati motor na autobusnoj stanici točno ispred pekare?! A posao mu je kažnjavati takve...

Piše G. R.

Kad si gladan nisi svoj - zbilja nam nije cilj reklamirati čokoladicu već pokušati razumjeti postupak prometnog policajca koji se, valjda, zbog opasnog kruljenja u želucu, nije stigao niti popeti motocikl na pločnik, već ga je neodgovorno ostavio na samom početku ugibališta u autobusnu stanicu i utrčao u pekaru.

Fotografiju nam je poslao čitatelj, prilično revoltiran činjenicom da baš oni kojima je glavni posao sankcionirati ovakve prekršaje i biti primjer uzornog vozača, rade upravo suprotno.

Kazna za ovaj prekršaj je simboličnih 300 kuna, no treba napomenuti kako je ovaj postupak ujedno iznimno opasan jer je policajac ostavio motocikl na prometnoj Velebitskoj ulici, baš tamo gdje svakodnevno upravo takvi vozači rade najveće probleme.

Daleko najgori dio je činjenica da je ovom službeniku posao kažnjavati sve koji rade baš takve bahate prekršaje, a na kraju im, sudeći po njegovu ponašanju, može samo mahnuti i kazati: “Tko sam ja da ti sudim?

#POLICAJAC#SPLIT#PROMETNI PREKRšAJ