StoryEditorOCM
SplitAdio, glam-ma

Preminula baka iz Splita kojoj je unuka priskrbila svjetsku slavu. O njoj je pisao i Cosmopolitan: ‘Zakasnila sam...‘

Piše split sd
19. srpnja 2023. - 08:19

Preminula je glamurozna splitska baka Livia Mulac (87), žena koja je pokorila internet, koju su na Youtubeu pratili milijuni. Oduševila je čak i Cosmopolitan, Huftington post, New York Times, Marie Claire, Vogue... i postala svjetski popularna zahvaljujući unuki i vizažistici Tei Flego. Livia je zadnje godine života provela u splitskom Domu za umirovljenike, a na internetu su je znali pod nadimkom Glam-Ma i to preko iznimno praćenog Instagram profila njezine unuke.

Na tom kanalu Tea Flego je i objavila vijest o smrti svoje bake, a sad prima brojne izraze sućuti.

- Zakasnila san... a tila san ti samo još jedan put vidit te okice... Tila san ti još samo jedan put reć koliko te volin. Cili život si bila tu, cili život me čekala - napisala joj je unuka.

Tamo negdje 2016. godine, prilikom posjeta baki u domu, Tea se dosjetila da se zajednički zabave šminkanjem, a ideja se pokazala kao pun pogodak i pretvorila baku u viralni hit.

- Odlučile smo snimiti video kako bih fanovima i klijentima pokazala da i stara bakica može izgledati svježe i mlado. Ona zbilja uživa kad je šminkam. Uživa u tome što se osjeća lijepo, mlado i što se zabavlja. A najviše od svega uživa u pažnji koju joj pružam. Stari su ljudi uglavnom usamljeni, a ja ne želim da se ona tako osjeća - ispričala Tea za Cosmopolitan.

‘- Bila je moj pokusni kunić od moje pete godine kao i moje tete, susjede...- ispričala je za medije prije nekoliko godina Tea Flego, a njih dvije čak su na tržište bile izbacile i liniju umjetnih trepavica. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. lipanj 2024 12:28