StoryEditorOCM
Splitu sjemeništu

Poznati splitski znanstvenik sutra predstavlja knjigu o politici: ‘Nema govora o propasti, Hrvatska blista i blistat će‘

Piše Split SD
24. siječnja 2024. - 20:48

U organizaciji Medicinske naklade iz Zagreba i Hrvatske udruge Benedikt sutra će biti predstavljanja knjiga dr. Matka Marušića “Priručnik za hrvatsku politiku“.

Predstavljanje će započeti u 18 sati u velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu u Ulici Zrinskih i Frankopana 19.

image
Paun Paunović/Cropix

- Hrvatska se može ponositi. Imamo se na što pozvati, imamo se čime ponositi i imamo se na što osloniti. Imamo razlog i pravo biti zadovoljni i sretni, a onda i jaki: prošlost smo izdržali, a sadašnjost je dobra i nema razloga sumnjati u budućnost, ako ne sumnjamo u sebe.

Hrvatska više neće biti u manje povoljnom položaju od Europe. Naša generacija vodi najsretnije živote u hrvatskoj povijesti. Nema govora o propasti, Hrvatska blista i blistat će i dalje i sjajnije - zaključuje Marušić. 

image
Paun Paunović/Cropix

Knjiga ima 600 stranica, a 24 poglavlja svrstana su u četiri dijela: "Hrvatska politička povijest", "Hrvatski susjedi", "Samostalna Republika Hrvatska" i "Što nam je, dakle činiti?".

image
Privatni Album

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 06:25