StoryEditorOCM
SplitSKAČU ŽIVCI

Može li se Bojan Ivošević uopće ikada ‘popraviti‘ ako jednostavno ima ‘kratak fitilj‘? Skenira ga naša ugledna komunikologinja, ispada gori od Trumpa, evo njezine dijagnoze: On pod hitno mora jedno promijeniti, to je ogledalo svega

12. veljače 2022. - 10:41

Bojan Ivošević očito ne može kontrolirati bijes, pa se iskalio na urednici rubrike "Split" Slobodne Dalmacije, Nikolini Lulić.

Nije ni prvi ni zadnji put da se nekome s javne scene takvo što dogodilo, i ni prvi ni zadnji put da su odmah stigle osude takvog ponašanja sa svih strana. Dapače, traži se i ostavka zbog ovog vulgarnog istupa.

Prijetnje i "kočijašenje" u javnom prostoru nisu počeli s Kerumom i Mamićem, niti će završiti s Bojanom Ivoševićem, ali on je barem priznao kako to nije u redu i obećao da će se posvetiti unaprjeđivanju komunikacijskih vještina kako mu se ovakvi istupi ne bi ponavljali.

Može li se to uopće popraviti ako čovjek jednostavno ima "kratak fitilj", a nalazi se na vrlo odgovornoj dužnosti i ne može se nositi s kritikama, stresom i svim d...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2024 14:39