StoryEditorOCM
Splitkonačni rezultati

Loša vijest za 1263 splitska studenta; nisu uspjeli upasti u domove za ovu akademsku godinu, morat će u novu potragu...

Piše M. G.
5. rujna 2023. - 17:14

Studentski centar Split objavio je konačne rezultate natječaja za smještaj u domovima, te donio rješenja o prigovorima. Na natječaju za raspodjelu mjesta u studentskim i učeničkim domovima, od 2566 prijavljenih, 1173 studenata ostvarilo je smještaj u splitskim studentskim domovima, dok je za njih 130 predviđen smještaj u učeničkom domu.

image
Vladimir Dugandžić/Cropix

Gotovo isti broj splitskih studenata, njih 1263, je "izvisio" na natječaju, pa će morati u samostalnu potragu za stambenim prostorom tijekom studija.

Uvažena su i 32 prigovora na prethodnu, privremenu rang listu za smještaj u studentske domove za akademsku godinu 2023/2024., dok je njih 227 okarakterizirano kao neosnovano.

image

Studentski dom ‘Bruno Bušić‘

Jakov Prkić/Cropix

Svi studenti koji su nakon objave konačne rang liste ostvarili pravo na Studentski dom, dužni su svoju sobu rezervirati i uplatiti polog od 100 eura najkasnije do 12. rujna 2023., a u slučajevima svih onih koji to ne učine do navedenog datuma i ne uplate polog smatrat će se da su odustali od smještaja te pristaju na prihvaćanje subvencije od 60 eura za smještaj kod privatnih stanodavaca.

image

Studentski dom ‘Franjo Tuđman‘

Jakov Prkić/Cropix

Do 12. rujna će, počevši od 8. rujna, studentima putem web aplikacije biti omogućena rezervacija soba pri čemu se mogu opredijeliti za smještaj u pojedinom domu prema vlastitim preferencijama.

image

Sveučilišni Kampus

Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. lipanj 2024 04:19