StoryEditorOCM
Splitdobra reklama

Influenserica oduševljena Splitom, sve je ona povatala, od dobre kave do top spize: ‘Ovih 15 stvari se ne propušta‘

Piše SPLIT SD
21. svibnja 2024. - 14:27

Poznata poljska influencerica s prebivalištem u Barceloni posjetila je Split. Očito joj se boravak u našem gradu zbilja dopao kad je navela čak 15 stvari koje, kako ona kaže, morate učiniti kad dođete u Split.

Prva dva mjesta su prilično jasan i klasičan izbor - šetnja po Rivi i razgledavanje po centru, odnosno Palači. S time ne možete falit, kao ni s uživanjem u zalasku sunca na Marjanu, što kao i brojne druge turiste, ni ovu tik tokericu nije ostavio ravnodušnom.

U gradu u kojem je ispijanje kave svakodnevna i najdraža aktivnost, ona je taj topli napitak odlučila popiti u specialty coffee shopu "Kava". 

Boravak u Splitu ne bi bio potpun bez dnevnog izleta na najsunčaniji otok. Prekrasni Hvar, koji je po mnogim listama u top 10 najljepših svjetskih otoka je must visit destinacija.

Turizma nema bez spize, a za kvalitetan i ukusan ručak je otišla u restoran "Ikra", kojega je i pohvalila napisavši "soo good". Za večeru je preporučila odlazak u azijski restoran "Silk". Zanimljivo, na sushi je otišla negdje drugdje, u "Antique bar". 

Naravno da je kupanje bitan, možda i glavni razlog dolaska u Split i boravak u gradu ne može proći bez odlaska na neke od mnogobrojnih plaža. Od svih splitskih plaža istaknula je Trstenik i prekrasne Kašjune.

Odlazak na boat party je još jedna od stvari koju morate učiniti kad ste u Splitu, barem ako se želite ludo i nezaboravno provesti. Što se noćnog života tiče, dobar provod je naša gošća potražila u "Crozzies open baru" i nije pogriješila. Međutim, to nije sve od noćnog života, preporučila je i odlazak na party u Club Bačvice i u legendarnu splitsku Vanillu. 

Navodi još kako Hvar nije jedini otok kojega trebate posjetiti na jedan dan, već je tu i Brač, s naglaskom na Zlatni rat i Vidovu goru. 

Svakako dobra reklama za Split i okolicu, s obzirom da ova influencerica ima skoro 300.000 TikTok pratitelja. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 06:38