StoryEditorOCM
SplitREBRANDING

Direkt News Room novi je informativni koncept na splitskoj političkoj sceni, bacite oko

Piše Split sd
25. siječnja 2024. - 19:22
Sandi Mardešić, Branimir Urlić, Kristina Vidan, Jakov Prkić, Lucia Grčić i Nikša ČatipovićAnte Čizmić/Cropix

Direkt News Room novi je informativni koncept na političkoj sceni, kojim iz splitske stranke Direkt žele informirati medije, ali i javnost o novostima koje se tiču građana te o aktivnostima stranke.

Ono po čemu se News Room razlikuje od klasične internetske stranice stranke, naglašavaju, je format koji više nalikuje internetskom portalu, a sadržaj je namijenjen svima koje zanimaju teme gospodarenja otpadom, novosti vezane uz Grad Split i Splitsko-dalmatinsku županiju te stranku Direkt.

- Osim promjene imena stranke, News Room je važan dio rebrandinga stranke. Želimo medijima ponuditi kvalitetan, istinit i informativan sadržaj koji će moći prenijeti na svoje portale, a čitateljima ponuditi novi kanal informiranja o temama koje ih zanimaju. Trudit ćemo se na tjednoj bazi kreirati nove objave i otvarati pitanja o temama koje se tiču svih sugrađana, kazala je Kristina Vidan, predsjednica stranke Direkt.

image

Kristina Vidan

 

Božidar Vukičević/Cropix

Trenutno je na Direkt News Roomu dostupan razgovor s Antom Renićem, članom predsjedništva stranke Direkt, koji se osvrnuo na gorući problem gospodarenja otpadom u Splitu.

- Zamislite ljetnu sezonu 2025. godine i grad prepun smeća, a zdravstvena ugroza je na svakom koraku. To je realan scenarij o kojem trenutno nitko ne razmišlja, a iduće godine grad će se suočiti s najvećim komunalnim problemom u svojoj povijesti, poručili su iz stranke Direkt.

Kako bi građane upozorili na važnost problema postavili su brojač koji odbrojava do popunjenja kapaciteta Karepovca, a koliko je još vremena ostalo, saznajte na linku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 00:25