StoryEditorOCM
Županijafake news

Širi se lažna vijest da je liječnica iz Drniša doživjela moždani udar nakon cijepljenja protiv covida. Dr. Topčić: Osjećam se odlično!

Piše Šibenski.hr
27. siječnja 2021. - 15:19

Društvenim mrežama proširila se netočna informacija da je ravnateljica Doma Zdravlja u Drnišu Blaženka Topčić nastradala nakon što je primila cjepivo protiv Covida-19.

"Još jedna žrtva cijepljenja! Nastradala ravnateljica Doma zdravlja u Drnišu!" - tako, naime, počinje objava na Facebooku u kojem se navodi da je doktorica Topčić nastradala nakon što je primila cjepivo protiv Covida-19, piše Faktograf.

“Nedugo nakon primljenog cjepiva protiv Covida 19 hitno je prebačena u Opću bolnicu Šibenik, a nakon toga u Zagreb. Naime, nedugo nakon što se cijepila, vozeći se s posla kući, osjetila je strahovitu bol u glavi, privremeno je oslijepila i cijelo lice joj je nateklo. Iz Drniša je hitno prebačena u Opću bolnicu Šibenik, a iz Šibenika u Zagreb. Je li u pitanju moždani udar?”, stoji u objavi koja je objavljena na privatnom profilu (arhivirana ovdje), i koja je podijeljena više od tisuću i 300 puta.

Doktorica Topčić i sama je za medija opvrgnula netočne informacije s društvenih mreža, potvrdivši kako se osjeća - odlično.

11. lipanj 2024 12:48