StoryEditorOCM
ŽupanijaPjevač Dalmacije u srcu Dalmacije

Mladen Grdović večeras u Rogoznici proslavlja 60. rođendan

Piše Vedrana Stočić
28. srpnja 2018. - 16:32

Na velikoj rogozničkoj fešti „Srce dalmacije" večeras će nastupiti Mladen Grdović. Kultni zadarski pjevač i kantautor, pjevač Dalmacije u srcu Dalmacije večeras će  proslaviti svoj 60. rođendan, a na fešti i rođendanskoj zabavi očekuje se čak 20 tisuća ljudi.
Iako ima svoje vjerne fanove proteklih dana popularnost mu  je dodatno porasla zbog sjnog uspjeha hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Naime, njegovu pjesmu „Nije u šoldima sve" Modrić i društvo izabrali su za svojevrsnu himnu.
Zbog velikog interesa za Grdovićev koncert u rogozničkoj Turističkoj zajednici zadovoljno trljaju ruke i napominju kako će posljednji dani srpnja i početak kolovoza biti prepuni velikih događanja i manifestacija. Sutra, nedjelja, otvara se još jedan Sajam domaćih proizvoda, u iduću subotu je već tradicionano upriličenje „Buđenja zmaja", legende vezane uz rogozničko slano  jezero Zmajevo oko. Otvaranje trodnevne turističko-ribolovne manifestacije „Tuna Fever" najavljeno je 8.kolovoza,a na otvaranju će pjevati popularni Jole.
 

10. svibanj 2024 03:47