StoryEditorOCM
Šibenikraspisan natječaj

Šibenski zatvor traži tko će im postaviti aparate za kavu, napitke i snackove: jedna stvar je strogo zabranjena

Piše šibenski.hr
17. veljače 2022. - 10:10

Ministarstvo pravosuđa, odnosno njegov Središnji ured za zatvorski sustav jutros je raspisao natječaj za davanje u zakup dijela poslovnog prostora u šibenskom zatvoru radi postavljanja po jednog samoposlužog aparata za tople napitke i za bezalkoholna pića.

Uređaj 'za kavu' mora ispuniti precizne značajke, pa korisnici moći birati između više toplih napitaka na bazi instant kava, espresso kava, kava s mlijekom, pa capuccina, macchiata, (u tekstu nadmetanja pogrešno piše "machiato", op.a.), čokoladnih napitaka, čaja, mlijeka i druge mogućnosti uz posebnu mogućnost doziranja šećera.

Resorna administracija ograničila je i najvišu cijenu pića na četiri kune, s PDV-om.

Što se tiče uređaja za bezalkoholne hladne napitke i snack proizvode mora imati mogućnost više odabira hladnih napitaka (gazirani i negazirani sokovi, ledeni čajevi, gazirana i negazirana voda te slatke i slane grickalice), uz izričitu zabranu ponude alkoholnih pića.

Dio zatvorskog prostora koji se daje u zakup iznosi samo jedan i pol četvorni metar po aparatu, i to na razdoblje od tri godine, a početna cijena mjesečne najamnine je 750 kuna

- Režijski troškovi uračunati su u iznos zakupnine. Iznos ponuđene mjesečne zakupnine podliježe promjeni na godišnjoj razini ako se indeks potrošačkih cijena u Hrvatskoj poveća za više od 2 posto, a prema objavi Državnog zavoda za statistiku - navode iz Središnjeg ureda za zatvorski sustav.

07. svibanj 2024 19:29