StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetEuforija se nastavlja

Baby Lasagna sigurno će biti danas tema i šibenskih razgovora uz kavu, a najveći fanovi mogu i do Zagreba: organizira se svečani doček

Piše Šibenik.hr
12. svibnja 2024. - 08:20

Nakon nikad napetije velike završnice Eurosonga u kojoj je Baby Lasagna u subotu navečer osvojio fenomenalno drugo mjesto, euforija se nastavlja. Nastup i  Baby Lasagne nesumnjivo će biti i tema današnjih šibenskih priča uz kavu, a možda se poneko od vas zaleti i do Zagreba. Naime, Hrvatski predstavnik, koji je pjesmom "Rim Tim Tagi Tim" osvojio čitavu Europu, o čemu svjedoče i glasovi publike koje je najviše osvojio i po tomu je zapravo pobjednik, vraća se danas kući, a sad je i službeno potvrđeno da mu Zagreb na glavnom gradskom trgu priprema spektakularan doček, javlja JUtarnji list.

Pozvani su građani i ljubitelji glazbe da pozdrave i dočekaju Marka Purišića na glavnom gradskom trgu, gdje će od 13 sati biti organiziran prigodan program dočeka, a okupljene će do dolaska Baby Lasagne zabavljati DJ Mario Kovač te bivši hrvatski predstavnici na Eurosongu Let 3Tatjana Matejaš Tajči u pratnji Ante Gele i benda te Emilija Kokić. Voditelj programa bit će Miljenko Cvitković - Minja.

23. svibanj 2024 14:55