StoryEditorOCM
Crna kronikana tehnološkoj

Vozač profesionalac ‘mortus‘ pijan izazvao prometnu nesreću u Šibeniku, završio je iza rešetaka

Piše K. G.
20. svibnja 2024. - 10:44

U subotu oko šest sati ujutor u Šibeniku, dogodila se prometna nesreća u koji je vozač mopeda zadobio teške tjelesne ozljede, doznaje se u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj.

Prometnu nesreću skrivio je 62-godišnji vozač automobila šibenskih tablica koji je vozio pijan u rano jutro, potvrdili su u šibenskoj policiji. Da stvar bude gora, riječ je o vozaču profesionalcu:

- Prometna nesreća se dogodila na način da je 62-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom šibenskih registarskih oznaka u profesionalne svrhe, uz prisustvo alkohola od 1,30 g/kg, na ravnom djelu ceste nakon izlaska iz tunela Vrulje, pretjecao vozilo ispred sebe a da svoje vozilo nije držao na potrebnoj udaljenosti od vozila koje pretječe, uslijed čega dolazi do sudara s mopedom šibenskih registarskih oznaka kojim je upravljao 74-godišnjak.

U Općoj bolnici u Šibeniku 74-godišnjaku konstatirane su teške tjelesne ozljede nakon čega je pušten na kućnu njegu.

Zbog izazivanja prometne nesreće 62-godišnjak je uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske- kazala je Sanja Baljkas, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske.

27. svibanj 2024 09:40