StoryEditorOCM
Crna kronikadetalji nesreće

Neoprezni vozač izletio s autoceste kod čvora Podi, tri osobe završile na liječenju u šibenskoj bolnici

Piše K. G.
14. svibnja 2024. - 09:30

Iz Policijske uprave šibensko-kninske u utorak prijepodne su objavili detalje prometne nesreće koja se dogodila jučer ujutro u 7,50 sati na cesti A-1 kod odvojka za Industrijsku zonu Podi. U toj nesreći, tri osobe zadobile su teške tjelesne ozljede a jedna osoba je lakše ozlijeđena.

- Prometna nesreća se dogodila tako što se 38-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom splitskih registarskih oznaka, na ravnom dijelu ceste nije kretao sredinom obilježene prometne trake, nakon čega vozilom prelazi u prometnu traku namijenjenu za prilaz čvoru Podi Šibenik, uslijed čega vozilom udara u metalno zaštitnu ogradu  te izlijeće van kolnika na zemljano kamenu površinu dva metra ispod razine kolnika- izjavila je Sanja Baljkas, glasnogovornica šibensko-kninske policije.

U Općoj bolnici u Šibeniku 38-godišnjem vozaču i dvojici putnika 21-godišnjaku i 37-godišnjaku su konstatirane teške tjelesne ozljede, dok su 36-godišnjem putniku konstatirane lakše tjelesne ozljede.

Zbog izazivanja prometne nesreće protiv vozača podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama protiv 38-godišnjeg vozača i putnika je podnesen Obavezni prekršajni nalog- zaključila je policijska glasnogovornica.

24. svibanj 2024 20:33