StoryEditorOCM
GlazbaSVI IM ŽELE BRZI OPORAVAK

Mišo je dobro i nalazi se kod kuće, nema teške simptome korone. Zabrinut je za suprugu Lidiju i kćer Ivanu koje se bore s temperaturom

Piše Klara Rožman/JL
15. prosinca 2021. - 12:30

Mišo Kovač je dobro! Legenda je kod kuće, odmara. Nema temperaturu niti neke druge ozbiljnije simptome vezane uz koronu.

Zabrinut je, naravno, za suprugu Lidiju i kćer Ivanu, koje također imaju koronu, njih dvije bore se s povišenom temperaturom, piše Jutarnji.

No Mišo je, vele "njegovi ljudi", skroz dobro, prepun je planova, spreman za akciju, a u ovom trenutku najviše ga nervira što je redatelj Željko Petreš poslovno pretrpan, pa će nove spotove moći snimati tek nakon blagdana.

- Mišo je dobre volje, kad smo se u utorak navečer telefonski čuli pitali smo ga kako se nosi s koronom, a on nam je kazao: 'Pusti to!' - kažu nam njegovi suradnici, od kojih se doznaje da je drama s koronom krenula prošlog tjedna.

Pjevač i njegova supruga Lidija Kovač prvo su danima osjećali veliki umor, a kada se tome pridružila i povišena temperatura odlučili su se testirati. Rezultati su pokazali da su pozitivni.

O tome su odmah obavijestili i Mišinu kćer Ivanu, koja je bila u posjeti ocu u Strožancu, a ubrzo se ispostavilo kako i ona ima koronu.

image
Ivana je bila u posjeti ocu u Strožancu, a ubrzo se ispostavilo kako i ona ima koronu
Duje Klarić/Arhiva/Cropix

Premda se u Mišinom slučaju nije radilo o težem obliku bolesti, Lidija Kovač nije željela riskirati, nego je skupa s Mišom odlučila kako je najbolje da ga na neko vrijeme, zlu ne trebalo, hospitaliziraju u bolnici na splitskim Firulama.

U istu tu bolnicu Mišo je išao i prije nekoliko tjedana kada je na par dana tamo i ostao zbog visoke temperature i sumnje na upalu pluća.

Premda su mediji izvijestili kako je najpopularniji pjevač na ovim prostorima tijekom bolničkog liječenja bio i "na kisiku", Mišo je, doznajemo, kisik primao ne zbog korone, nego zbog svoje kronične opstruktivne bolesti pluća (KOPB). 

05. svibanj 2024 00:43