StoryEditorOCM
Ostalospektakl u subotu

Šibenski Baldekin postaje centar svih ljubitelja borilačkih sportova. Ovo će biti borba večeri

Piše Šibenski.hr
5. rujna 2023. - 14:09

Pripreme za jedan od najvećih borilačkih događaja u Šibeniku su u završnoj fazi. Ove subote, 9. rujna od 20 sati očekuje vas 13 borbi, vrhunska produkcija i nezaboravno iskustvo.

Dvorana Baldekin i Šibenik u subotu će biti centar svih ljubitelja borilačkih sportova. Golden Fight po prvi put u dvoranu Baldekin dovodi vrhunske borce, koji će napraviti spektakl svjetskih razmjera. Budite dio cijelog programa i doživite jedinstveno iskustvo, iskoristite mogućnost i već u petak, 8. rujna posjetite vaganje boraca od 17 sati, te javni trening na vanjskom terenu Baldekina od 20 sati i provjerite kako će proći prvi susret boraca oči u oči i kako su se spremili za meč.

Borba večeri, kako su je ljubitelji ovog sporta već prozvali je ona između bosanskog predstavnika Trbonja i domaćeg borca Frane Vukovića. Višemjesečne pripreme, treninzi i taktika koju su pripremili za subotu samo su dobar pokazatelj da što prije nabavite svoje ulaznice za Golden Fight Night u Šibeniku.

Kupnja ulaznica moguća je online preko sustava Adriaticket ili na pretprodajnim mjestima, Agencija NIK, caffe bar Mozzart, Tisak Media Centar Dalmare.

image

U subotu na Baldekinu gledatelje očekuje 13 borbi

Privatni album
01. svibanj 2024 18:45