StoryEditorOCM
Ostalopetra bukić

Kći vaterpolske legende iz Šibenika bacila sve u trans, došla je navijati za svog dugogodišnjeg dečka i ‘ukrala šou‘

Piše Šibenski.hr
11. svibnja 2024. - 11:53

Napetost je rasla na bazenu u Poljud, vaterpolisti domaćeg Jadrana i Jug Adriatic osiguranja zagrijavali su se započetak prve utakmice finalne serije koja će iznjedriti prvaka Hrvatske. Gledalište se polako punilo, ali kada su se pojavile njih dvije, sve je stalo.

Na vrhu tribina, elegantne, voda se umirila, a vrijeme je prestalo teći. OK, ajde, sad malo dramatiziramo, ali dvije su prekrasne dame svojom elegancijom oduševile sve prisutne.

A jedna od njih je ni više ni manje nego Petra Bukić, i sama bivša vaterpolistica, ujedno sestra Jadranovog Luke Bukića koji nije igrao zbog ozljede, ali i kći legendarnog Perice Bukića.

image
Tom Dubravec/Cropix

No, nije Petra došla navijati za Jadran, njezino je srce uz - Jug. Ona je naravno bivša mladostašica, ali u redovima Juga je - Franko Lazić.

Petra i Franko već su dugo u vezi. Petra je dugo bila hrvatska reprezentativka i jedna je od najboljih hrvatskih vaterpolistica u povijesti.

- Lijepa Petra Bukić popela se na pozornicu Kristalne dvorane zagrebačkog hotela Westin kako bi primila odličje kao najbolja hrvatska vaterpolistica. Igračica zagrebačke "Mladosti" tako je postala prva žena ovjenčana u ovom sportu, kojeg većina doživljava kao grub i muški - bila je vijest iz 2017. godine.

image

Perica Bukić s kćerkama Petrom i Doriom

image
Ronald Goršić/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
image

Jelena Butić (bijela Jadran) i Petra Bukić

Jakov Prkić/Cropix
27. svibanj 2024 07:24