StoryEditorOCM
Nogometprva pobjeda

Ponajbolji igrač jesenskog dijela ostao ‘zaleđen‘ na klupi, zaigrao makedonski napadač. Drugi novak dobio samo 9 minuta

Piše Šibenski.hr
20. siječnja 2024. - 17:04

Nogometaši Šibenika zabilježili su prvu pobjedu u pripremnim utakmicama za proljetni dio sezone. Nakon što su u srijedu poraženi na gostovanju kod Zagore (3:4), momci trenera Marija Carevića su u subotu na Šubićevcu svladali Zadar 2:0 (1:0)

Strijelci za Narančaste bili su Majić u 24. minuti te Roca u 55. minuti iz kaznenog udarca.

Vrijedi notrati kako je za Šibenik zaigrao makedonski napadač Toševski, koji je na Šubićevac stigao na probu. U sastavu nije bilo njemačkog veznjaka Molla čiji se dolazak u Šibenik očekuje ovih dana.

Zanimljvo, samo devet minuta dobio je napadač Gluščević koji se Šibeniku priključio na početku priprema za drugi dio sezone.

Zbog ozljeda nisu natupili Perić i Laća, dok je zbog bolesti odsutan bio Bačelić- Grgić. Na klupi je cijelu utakmicu odigrao kolumbijski napadač Torres, koji je prema neslužbenim informacijama ‘na ledu‘ budući da još nije odlučio potpisati produženje ugovora koji mu ističe na ljeto.

Naime, Torres nije dobio niti minute ni u već spomenutoj utakmici sa Zagorom u Unešiću.

U prvom poluvremenu za Šibenik je igrao u sastavu: Đaković- Gačić, Punčec, Dujmović- Kolega, Appah, Pozo, Cvijanović- Majić, Delić, Božić.

U drugih 45 minuta Carević je na travnjak poslao sljedeću postavu: Mišević- Morrison, Osmanković, Sopić- Brajković, Roca, Marijanović, Pavičić- Kulušić, Toševski, Kulušić.

Još su ušli junior Čeko umjesto Osmankovića i gore spomenuti Gluščević u vrh napada.

27. travanj 2024 15:50