StoryEditorOCM
Nogometveliki planovi

Donedavno je ovo bilo nezamislivo: stadion na Šubićevcu dobiva i treću tribinu, podzemnu garažu i šoping centar!?

Piše Davor Trutin/SN
25. travnja 2024. - 11:38

Šubićevac zaista izgleda kao mini gradilište. Za dva mjeseca otprilike će biti zgotovljeni radovi na uređenju restorana-pizzerije i klupske kuhinje na gornjem katu upravne zgrade, i po dostupnim slikama to će izgledati super moderno ali i funkcionalno.

Već sada klupski uredi izgledaju tako, a u drugoj fazi tih radova na drugom katu trebale bi se napraviti i sobe za igrače.

Prave investicije koje su donedavno izgledale u sferi SF trebali bi se dogoditi nakon svih ovih zahvata, a u njima bi važnu ulogu trebao imati i grad Šibenik.

Radi se o izgradnji nove polukružne južne tribine koja bi spojila istok i zapad, ispod koje je u planu (za sada u arhitektonskim skicama) podzemna garaža, i manji shopping centar.

I dalje je aktualna priča oko izgradnje trening kampa. Izgleda (pre)optimistično, ali već ovo do sada napravljeno je donedavno bilo nezamislivo.

Vrijeme će pokazati sve, a sada se čeka 27.svibnja krajnji rok do kada će HNS kazati konačnu riječ o licencama. Na Šubićevcu očito ne sumnjaju da će dobiti zeleno svjetlo i novu licencu, a momčad Marija Carevića u preostalih šest kola mora napraviti svoj dio posla. Neće biti lako ali optimizam na Šubićevcu usprkos svemu ne nestaje...

 

25. travanj 2024 11:39