StoryEditorOCM
FotogalerijaNajbolji hrvatski hip-hoperi zaključili "Adventuru"

<br /> "Elemental" ugrozio Massima

3. siječnja 2017. - 10:53

Koncertom "Elementala" u Perivoju Roberta Visianija u Šibeniku, na popularnom "Kraljevom dvoru", završio je prigodni šibenski božićno-novogodišnji program "Adventura 2016.". Odlično raspoložena Remi, Shot i ostatak benda "neustrašivo" su zaplovili u vlažnu nedjeljnu prvosiječanjsku noć upravo songom "Neustrašivi", a nastavili nizom,  okupljenim Šibenčanima,  i te kako poznatih stihova svojih uspješnica "Oni dolaze", "Ljuljaj brod", "Bolji si", "Ništa", "Tako lijepa"... Nakon sinoćnjeg nastupa u Osijeku, ni u Šibeniku svojom "Opet je kiša" nisu prizvali kišu, kako je i konstatirala Mirela Priselac Remi,  ali su noge publike zaplesale na "Nek te noge nose" i "Male stvari", dok su se rukavice okupljenih pred binom skinule ne bi li se zapljeskalo u ritmu "101 razloga"...

"After dočeka Nove" koji je povjeren bendu sa tako šarolikom glazbenom vizijom, kakav je "Elemental" bio je od početka "osuđen" na uspjeh. Neki će reći da su ostavili upečatljiviji dojam od sinoćnjeg Massimova nastupa u Docu.

Uopće, uspješna je bila i ovogodišnja "Adventura" tijekom koje su nastupili brojni glazbeni sastavi, a posjetitelji svih generacija mogli su uživati u različitim sadržajima, od gastronomske do ponude suvenira i kutaka za najmlađe. "Adventura" je, uostalom, bila prvi ekološki osviješteni advent u Hrvatskoj. Grad je, podsjetimo,  za ugostitelje koji su ponudom obogatili manifestaciju osigurao reciklažni asortiman, a oni su prve večeri Nove 2017., donirali kunu od svakog prodanog proizvoda te prikupljenu svotu namijenili čišćenju šibenskog podmorja. 

10. svibanj 2024 07:52