ProstorijaUnesite malo živosti

Sjećate se starinskih zidnih tapeta? E pa, ovaj ukrasni papir nije ni približno toliko 'pepav': lako se stavlja, još lakše skida, a uzorci su nas oborili s nogu!

Piše J.V.
iStock-620741680

Sigurno ste se barem nekad u životu susreli sa zidnim 'tapetima' ili pak 'wallpaperima' koji su se prije nekoliko godina probili u dizajnerske krugove i odjeknuli prilično glasno u sferi uređenja interijera. Problem je uvijek, bio i ostao, skidanje istih sa zida nakon što se istroše ili jednostavno - dosade.

Ako ste bili u doticaju s njima, znate i kolika ih je muka (uspješno) skinuti sa zida. Kako ih drži ljepilo, njega se posebno teško otarasiti, pa se na kraju nađete u nebranom grožđu. Počeli ste 'guliti', a sada ste do laktova u prašini i oštećujete zid u vlastitoj kući/ stanu... Što mi je ovo trebalo, pa jesam mogla 'piturati'?

Bio to problem guljenja, higijene ili pak nećeg trećeg, zbog svoje su 'pepavosti' zidni tapeti postali prilično omraženi u svijetu dizajniranja interijera, a nešto jednostavnije za upotrebu bile su 'wallpaper' naljepnice, koje su se prije nekoliko godina pojavile u svim trgovačkim centrima.

Iako povoljnije i jednostavnije, i dalje nisu u potpunosti riješile problem trajnosti; njih, naime, kada jednom stavite, također teže skidate, pa se prilikom njihova postavljanja samo preznojavate hoćete li izvesti to kako treba, pod pravim kutem, ili će vas pak narednih mjeseci (godina?) mučiti neravnine na zidu...


Upravo iz svih gore navedenih razloga oduševile su nas ove zidne naljepnice. Pod nazivom 'Chasing Paper' donose svu raznolikost uzoraka i boja, a posebne su upravo po - skidanju. Samo ih odlijepite, jednostavnije nego što ste ih stavili na zid!

Prava mala revolucija nastala je na društvenim mrežama, jer korisnici su naprosto oduševljeni jednostavnošću primjene, pa se hvale vlastitim kombinacijama ovih maštovitih zidnih naljepnica.

Ako ste nezadovoljni trenutnim dizajnom svojega gnijezda, isprobajte naljepnice. I bez brige, nema struganja zida, kao ni oblaka prašine... Kako postavljanje i skidanje ovih 'wallpapera' izgleda, pogledajte u videu. 

#WALLPAPERI#ZIDNE NALJEPNICE