StoryEditorOCM
Zvijezde onlineODLUČIO REAGIRATI

Charles o Elli Dvornik: Nikad nisam bio taj koji je varao u našoj vezi! Pišite, ali nemojte lagati. Lako ću opovrgnuti

Piše SCENA SD
13. svibnja 2024. - 14:55
Charles Pearce ispred Općinskog suda u Puli s odvjetnicom (lijevo) i Ella sa svojim odvjetnikom (desno)Goran Šebelić/Cropix

Charles Pearce na svom Instagramu se osvrnuo na svoj uskoro bivši brak s Ellom Dvornik

"Upoznali smo se 2013. godine u Kopenhagenu, gdje je ona živjela. U veljači 2014. godine sam je zamolio da se preseli u London ili me više nikad neće vidjeti. Preselila se k meni nekoliko dana nakon toga, u džepu je imala manje od tisuću eura.

Ironično, ali ona je zaradila od mene. Imam 47 godina i ponosan sam na sve. Nikad nisam bio taj koji je varao u našoj vezi, i tako je do dana današnjeg. Pišite što god želite o meni, ali nemojte lagati o stvarima koje tako lako mogu opovrgnuti", napisao je Charles.

image

Objava Charlesa Pearcea

Instagram

Ella, zasad, nije reagirala na Charlesovu objavu. Na Instagramu je jutros obznanila da ima temperaturu i da se pribojava da je "pokupila" vodene kozice od kćeri Lumi i Balie.

image

Ella Dvornik se požalila jutros na Instagramu da imisli da ima vodene kozice po drugi put

Instagram

Ella Dvornik je prošlo ljeto potvrdila kako se razvodi od Pearcea nakon 14 godina braka. Par je živio u istarskim Balama. 

image

Ella Dvornik snimljena krajem prošlog mjeseca ispred pulskog suda, gdje se odvija brakorazvodna parnica

Goran Šebelić/Cropix

U travnju prošle godine na pulskom Općinskom sudu, pisali smo, u tajnosti su podnijeli zahtjev za sporazumni razvod. Prethodno, doznajemo, mjesecima gotovo da nisu živjeli skupa.

24sata je pisao kako je Charles lani u srpnju tužio Ellu zbog udjela u kući u Balama, čiji je ona jedini vlasnik, kao i da su se međusobno prijavili za više prekršaja i djela za koja se vode sudski postupci. Kako doznajemo, nakon što su zatražili sporazumni razvod braka na sudu u Puli uslijedile su međusobne tužbe.

Riječ je o tužbama u kojima se raspravlja o razvodu braka, roditeljskoj skrbi i uzdržavanju djece. 

- Sve je sporno. Ne mogu se dogovoriti oko ničega - rekli su nam iz sudskih krugova.

image

Charles Pearce i odvjetnica ispred suda

Goran Šebelić/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 16:31