Scena Showbizz

PORNIĆ JE LAŽNJAK Blanka Vlašić: Nemam tetovažu na tom mjestu!

Nakon što smo smo došli do cijele snimke - koja je, inače, objavljena na YouPornu još 2008. godine - došli smo do zaključka da u filmiću koji je tijekom dana bio glavna vijest u Hrvatskoj, ipak nije Blanka Vlašić.

Glavna akterica, naime, izgovara riječi na jeziku koji nije hrvatski - čini se da je riječ o bugarskom ili nekom sličnom - a, osim toga, nema madež koji se "pravoj" Blanki nalazi na donjem dijelu prsnog koša. Djevojka na snimci, pak, ima tetovažu iznad lijeve prepone -  na mjestu gdje ju naša atletičarka nema.

Upravo je tu tetovažu Blanka spomenula kada je odlučila komentirati cijelu strku oko filmića, na kojemu je netko pokušao dobro zaraditi - ili pak uznemiriti našu atletičarku prije važnog nastupa u Dohi:

- Nemam pojma o čemu je riječ i nemam nikakav komentar. Tetovaža? Ne, nemam nijednu na tom dijelu tijela - rekla je Blanka Vlašić za Večernji list.

 

Tetovaža na "lažnoj Blanki"

- Takvo što plasirati baš kada je Blanki potrebna koncentracija za važne nastupe zaista je nizak udarac – kazao je za Večernji Blankin trener Bojan Marinović.

Cijela je priča počela kada je na Indexu.hr  jutros izašao tekst pod naslovom "Sorry Blanka, Index ima i tvoj pornić", u kojem se navodi: " Index je od ponedjeljka obasipan ponudama da kupi pornić Blanke Vlašić, a na kraju su nam ga ljudi počeli slati i besplatno." 

- Mailovi s pornićem popraćeni su sljedećom informacijom: "U filmu je Blanka s xy osobom" Index ne objavljuje porniće, pa neće objaviti ni ovaj. Ali znate kako to ide na internetu..- objavio je Index, koji je dane svoje najveće slave doživio upravo objavom jednog drugog pornića - onog Sevinog - zaključujući kako će sporni video uskoro vidjeti pola Hrvatske.

Baš kako je Index predvidio, do navodnog videa nije bilo teško doći - tijekom dana stigao je i na mail naše redakcije.

Nakon što smo odgledali video, zaključujemo da velika sličnost "djevojke u akciji" s najboljom hrvatskom atletičarkom svakako postoji, no zbog kvalitete snimke i kuta snimanja bilo je teško utvrditi je li na snimci zaista Blanka.

Tijekom dana pokušali smo kontaktirati Blanku Vlašić, no kako se ona nalazi na putu za Dohu, gdje će sudjelovati na Svjetskom dvoranskom prvenstvu u atletici, nismo uspjeli dobiti njen komentar na ovu internet senzaciju.

Ista snimka ponuđena je, piše Jutarnji list, i njihovoj redakciji - po cijeni od nekoliko desetaka tisuća kuna.

psd, foto: screenshot, arhiv cropix


Naslovnica Showbizz
Page 1 of 6FirstPrevious[1]23456Last