Scena Showbizz

popularni pjevač podijelio s nama utiske sa splitskog spektakla

Zdravko Čolić nakon koncerta u Spaladium Areni: Split se teško osvaja

popularni pjevač podijelio s nama utiske sa splitskog spektakla

Split je tvrđava SEnD koga primi, primi, koga ne primi... Zato nam je laknulo kad je odlično startala prodaja ulaznica SEnD kazao nam je jučer Čolić

/ Split je teže osvojiti nego neki drugi grad u Hrvatskoj ili BiH. Sarajevo je pomalo slično Splitu, uvijek je bilo promjenljivo. Ali Split je tvrđava – koga primi, primi, koga ne primi... Kad smo prije mjesec dana odlično krenuli s prodajom ulaznica, svima nam je laknulo. A uvijek je emotivno kad se dugo ne vidimo – kazao nam je dan nakon koncerta odlično raspoloženi Zdravko Čolić.

Susreli smo se s njim tijekom ručka u stobrečkoj konobi “Nikola”. Uživajući u ribljim specijalitetima i dalmatinskom vinu, Čola je u pratnji menadžera Adisa Gojaka i organizatora svojega koncerta u “Spaladium Areni” opušteno komentirao proteklu noć u kojoj je poslije nastupa posjetio splitski klub “Vanilla”.

Nakon što je prošao kroz špalir obožavateljica, zadržao se u društvu “hajdukovca” Ivice Šurjaka, a osobito ga je oduševio susret s nekadašnjim vaterpolistom Milivojem Bebićem.

- Vratili smo se u neko naše vrijeme. Nadam se da ćemo se Split i ja ubuduće više viđati. Volio bih kad bismo za neku od pjesama s novog albuma jedan spot snimili u Splitu - izjavio je Čolić otkrivši kako je tijekom snimanja u Londonu definirao i naziv trinaestog albuma koji će biti objavljen 8. ožujka.

Zvat će se “Kad pogledaš me preko ramena”. Inače, njegov koncert pohodili su brojni poznati, poput Željka Keruma i njegove djevojke Fani, Ivice Mornara i supruge mu Katje, Giuliana...

mirela goreta
Snimili duje klarić / cropix

Naslovnica Showbizz
Page 1 of 4FirstPrevious[1]234Last