Scena Showbizz

Nicole Bulat: Prava sam grešnica!

“Prava sam grešnica!” - povikala je Šibenčanka Nicole Bulat, promovirajući svoj prvi samostalni singl, snimljen nakon nedavnog odlaska iz grupe “Feminnem”.

Paralelno s građenjem samostalne pjevačke karijere, Nicole je ovih dana debitirala i kao fotomodel.

Naime, njezin prvi samostalni singl znakovitog imena Grešnica poharao je srca slušatelja, a bura oko bombastičnog napuštanja ženske grupe Feminnem još uvijek se ne stišava, pa je bivše članice Neda i Pamela ne propuštaju prozivati gdje god stignu.

Iako one ne opovrgavaju da je Nicole imala, kako kaže Neda Parmać, pet posto manji honorar nego njih dvije, kao ni to da im je smetalo što je seksi Šibenčanka mamac za medije kojima je kao brineta bila zanimljivija od njih, optužile su je da je škrta i da im u godinu dana u bendu nije ni kavu platila.

No, super raspoložena Nicole na te optužbe samo odmahuje rukom i kaže da od sada pa nadalje gradi svoj glazbeni put i uživa u svakom novom danu. A ovih je dana snimila i prvu veliku modnu kampanju.

- Snimila sam editorijal za modnu kuću Oktan. Posebno su zanimljivi i provokativni natpisi na majicama, a ističe se 'Grešnica', koji najavljuje moj singl. Snimano je u prostoru tvrtke C.I.O.S., punom automobilskih olupina i bilo je super - veli Nicole, koja sukladno imenu, a sudeći po prvoj pjesmi glazbeno ipak neće zgriješiti.

Možda samo u naručju nekog zgodnog frajera, a postoji li takav ne želi otikrivati. Zasad.

nevena banić / šibenski list
foto: arhiv cropix                  


Naslovnica Showbizz