Scena Showbizz

3,2,1 ZAKUHALO

'Kuhaju dobro, ali omalovažavaju druge, zločesti su!': ljutiti Otto večeras zamalo napustio show, gledatelji se obrušili na njega i Nikolinu

3,2,1 ZAKUHALO

Ekipa "Zlatnog prasca" predvođena Nikolinom i Ottom večeras se našla u problemima, a šef im je doživio doslovno šiz, jer se ispostavilo da su krivo shvatili koncept zadatka.

Voditeljica Doris Pinčić je, naime, cijeli tjedan naglašavala da se 75 minuta zadanog vremena odnosi na pripremu predjela, a ostala dva slijeda se smiju dovršavati i ukrašavati, no tim "Zlatno prase“ cijelo je vrijeme radio drukčije. Da nešto nije u redu, shvatili su tek kada su vidjeli da suparnički tim kuha, peče i hladi svoja preostala dva jela iako je vrijeme isteklo, zbog čega su "ispalili"!

"Mislim da im se to dogodilo zbog napetosti. Njima nešto nije išlo kako treba..." - ocijenila je Ružica, šefica suparničkih "Starih puca", koja je s Baricom osvojila i dodatnu nagradu u vrijednosti od 200 kuna.

"Ružica i Barica su od mene zasluženo dobile nagradu. Pratim ih već tri dana i doslovno se drže postupaka i standarda u proceduri pripreme jela, a to je vrlo bitno. Tu su one bile najbolje! Držale su se striktno recepture i serviranja, baš kako treba!“ - izjavio je Špiček, nakon čega je Otto demonstrativno napustio set showa, niti ne čestitavši pobjednicima.Njegova djevojka i "suborkinja" Nikolina ipak je stala pred kamere.

"Naš tim je izgubio zato što je Ružica obrađivala hranu nakon 75 minuta, i to je to! Nije bilo pošteno jer su se sva jela trebala skuhati unutar tog vremena…“ - ustvrdila je.

Razvoj događaja na setu, gdje je i inače Otto u zadnje vrijeme, kako gledatelji ističu, jako bahat, na Facebook stranici showa izazvao je nove burne komentare.

"Otto i Nikolina postaju svakim danom sve zločestiji, Barica i Ružica nikada ništa ružno nisu rekle za druge!" - ustvrdila je gospođa.

"Ok, jel' ovo kulinarski show ili izbor za Miss simpatičnosti? Najjače mi je kad vidim komentare: e da bar Ružica i Barica pobijede jer su simpatične i u inat Ottu i Nikolini! Cura i dečko rasturaju u kuhanju, bez obzira što nekome nisu simpatični. Očito je da je završio BB, pa se publika prebacila na kulinarski show i komentira u stilu BB-a i Farme!" - primijetio je gledatelj."Otto i Nikolina savršeno kuhaju, lako je moguće da će pobijediti. Nitko ne kaže da je to show simpatičnosti, ali bezobrazluk i prepotencija ne bi trebali biti obilježje mladih ljudi..." - nije se dala razuvjeriti gledateljica.

"Kuhaju super, al' su baš puni sebe. Ipak mislim da su najbolji" - pomirljivo je podvukla slijedeća.

"Kuhaju dobro, ali omalovažavaju druge. Bili su i moji favoriti. Ali puni su jala..." - zaključila je još jedna u dugom nizu.

Naslovnica Showbizz