Scena Showbizz

'Mrtva nevjesta'

'Što si učinila s licem?!': Nina Morić posjetila dečka u Big Brotheru, pa gledatelje zgrozila bizarnom transformacijom

'Mrtva nevjesta'

Novi dečko Nine Morić, Luigi Favoloso, jedan je od kandidata ovogodišnjeg talijanskog Big Brothera, pa je tim povodom pred male ekrane stala i kontroverzna manekenka.

Iako je trenutno u dovoljnom problem jer se na sudu nateže s bivšim partnerom Fabrizijom Coronom oko skrbništva nad njihovim sinom, čini se da joj ne cvjetaju ruže ni u ovoj vezi. Turbuletna je bila rasprava između Luigija i hrvatske manekenke, svašta su jedno drugome sasuli u lice, pred kamerama.
 


U jednom trenutku je intervenirala i voditeljica realityja, iako stvari time nije ni približno raščistila. Teatralna Nina ponavljala je posprdno na svaku Luigijevu "Ti se šališ? Ovo je šala?", misleći valjda na sve privatne probleme koje je pred kamerama lijepo izložio.

No čak ni svađa ljubavnog para nije skrenula pozornost s pravoga 'užasa', kako su komentirali gledatelji, - Nininog izobličenog lica. Manekenka je od svojega zadnjeg pojavljivanja očito podlegla još nekim estetskim intervencijama, a konačan rezultat je u najmanju ruku bizaran.

"Bila si tako lijepa... Što ti se dogodilo?", "Što si učinila s licem?", komentirali su zaprepašteno, uspoređujući Morić s Burtonovom Mrtvom nevjestom i Michaelom Jacksonom. 
 

 

 

Naslovnica Showbizz