Scena Showbizz

'BOMBON S GLASOM ANĐELA'

'Naša diva iz Promine!: ma koja Severina, stasom i glasom ona je ostavila sve bez daha, mogu joj samo zavidjeti na facama koje su joj se digle uz ovacije

'BOMBON S GLASOM ANĐELA'

Dugo se i oduševljeno i potpuno zasluženo pljeskalo Natali Dizdar u zagrebačkom Lisinskom, na čijoj je pozornici spektakularno proslavila 15 godina svoje karijere.

Glazbeno blistave i besprijekorne, a za drugom vrstom blještavila talentirana Zadranka ionako nikad nije ni žudjela.

Iz publike su je podržala velika glazbena imena, na kojima bi joj mnogi mogli samo pozavidjeti, poput Zdravka Šljivca, Josipe Lisac, Darka Rundeka, koji inače potpisuje tekst njezine pjesme "Mjesecu je dosadno".

Pored njega, na pozornici su joj se tijekom večeri pridružili i Dino Šaran, Coco Mosquito, Mayalesi.

"Naša diva iz Promine, sritan i uspješan nastavak karijere!" - komentirao je obožavatelj na Natalinom Instagram profilu.

"Bombon s glasom anđela" - prisnažio je drugi.

"Bila si predivna!" - poručila joj je i Lana Pavić.

"Apsolutno božanstvena" - složila se i druga obožavateljica, a komplimenti na račun izvedbi, ali i izgleda Natali Dizdar nisu prestajali.
 

 

U kreaciji koja joj je besprijekorno pristajala bila je i seksipilna, a nimalo vulgarna, ženstvena i upečatljiva, na način na koji mnoge njezine kolegice ne žele ili ne uspijevaju.

Sjećate se kako je izgledala Natali Dizdar na početku karijere? Ona je 'iskopala prastaru fotku', mi još stariju i neprepoznatljiva je

Među oduševljenom publikom vidjeli smo i radijsku voditeljicu Tatjanu Jurić koja je također izgledala vrlo elegantno.

 

 

 

 

Naslovnica Showbizz