Scena Showbizz

Zgodna do bola

Baš im je 'sila': zbog seksi poze u kupaćem najpoznatija influencerica zaradila novi nadimak

Zgodna do bola

Dalo bi se raspraviti o količini 'poznatosti' naših influencerica, Sonje Kovač i Elle Dvornik. Koja je poznatija, s više pratitelja, koja, ukratko, ima veći utjecaj na javnost?

Kako svaka ima svoju hordu obožavatelja, nećemo ulaziti u detaljne analize, ali ćemo, barem što se mode tiče, Sonju proglasiti 'poznatijom'. Prava modna mačka i u svakome pogledu posvuduša, sigurno ipak nije očekivala da će si, posljednjom svojom objavom, priskrbiti i novi nadimak...

Kako nema kutka na svijetu u kojega Sonja nije, barem nakratko, zavirila, jedan ju je njen pratitelj proglasio 'posvjetušom', što je sigurno jedan od najprikladnijih nadimaka koje smo dosad čuli, i odgovara joj u svakome pogledu.


"Hvatam boju na putu do Jamajke", napisala je Sonja uz objavu fotografije u seksi bikiniju leopard uzorka. Iako joj je gornji dio očito premalen, to nije smetalo pratiteljima da pohvale zanosnu figuru u njemu...

Uslijedili su standardni komentari, tipa "Zgodna do bola", "Kraljice, predobro izgledaš" i "Baš si mi sila", a u jednome se skrio i taj novi, prikladni, nadimak.

"Kud ćeš ti, mila majko? Posvjetuša..!", zabavio je svojom dosjetkom jedan pratitelj ostale.

Naslovnica Showbizz