Scena Showbizz

Seksi bila i ostala

'Smije li ovo uopće jedna penzionerka?!': glumica dočekala 60. rođendan u grudnjaku, neki bi je 'vodili kući', drugi je nagazili zbog golotinje

Seksi bila i ostala

Onaj kojemu je palo napamet nazvati Sharon Stone 'penzionerkom' zacijelo je ludo hrabar. Njeni su obožavatelji komentar, naravno, 'poklopili' komplimentima, ali i sama glumica svojom poznatom hladnokrvnošću, no ostaje 'opasnost' od onih najzagriženijih...

Baš ju briga što se priča, ona je 60. rođendan dočekala seksi fotografijom u grudnjaku, pa nek' pati, koga smeta. Zgodna bila, zgodna i ostala, jedna od najpoznatijih seks simbola prošlih desetjeća pokazala je nanovo da su godine ipak samo broj. Objavila je fotografiju povodom 'rođendanskoga tjedna', a na njoj izgleda uistinu zanosno.

'Predivna kao i uvijek', 'Dolazim po tebe i vodim te kući', komentirali su oduševljeno, dok se nije javio nadobudni komentator koji je sarkastično priupitao:

'Smije li ovo uopće jedna penzionerka raditi?!', dobacio je, a ako je mislio da će mu odgovoriti, pogriješio je.

Ova 'penzionerka' poznata je, naime, po svojemu nedodirljivom stavu, pa je tako bilo i ovoga puta. Nije se libila pokazati tijelo u svojim 'najboljim godinama', pa zašto bi i sada, kada još uvijek izgleda fenomenalno?
 

Naslovnica Showbizz