Scena Showbizz

ZVJEZDANA PREMIJERA

Atraktivna Đurina supruga opako je zavodila u bijelom minjaku, ali Drnišanka u kožnim hlačama i glamurozna Šibenka pobrale su komplimente

ZVJEZDANA PREMIJERA

U zagrebačkom kinu Europa pretpremijerno je prikazan iščekivani film Nevija Marasovića "Comic Sans", koji je okupio atraktivnu glumačku družinu, članove obitelji, prijatelje koji su uživali u odličnoj atmosferi i putovanju od Zagreba do otoka Visa u društvu dvojice disfunkcionalnih protagonista.
“Comic Sans”, naime, na velika platna donosi filmsku priču punu emocija i smiješnih životnih situacija. Iznenadna smrt tetke s otoka Visa povezat će sina, razmaženog zagrebačkog dizajnera Alana i oca, šarmantnog umjetnika i bonvivana Bruna, u njihovoj avanturi života.
U ulozi Alana pojavljuje se Janko Popović Volarić, koji je na premijeri bio jako dobro raspoložen i pozirao sa svima živima, iako su puno pažnju odnijele njegove kolegice.

 

Među ostalima i atraktivna slovenska glumica Tanja Ribič, inače i supruga poznatog sarajevskog komičara Branka Đurića Đure, koja je mamila poglede u bijeloj kratkoj haljini.

 

No moramo priznati da svojom pojavom uvijek uspije i iznenaditi i oduševiti uspješna drniška glumica sa zagrebačkom adresom, Ecija Ojdanić, koja je izgledala modno suvereno u kožnim hlačama i s trendi kačketom, dok je Antonija Blaće pred fotoreportere stala u maniri prave hollywoodske dive.

 

 

 

Naslovnica Showbizz