Scena Showbizz

'Koke poludile!'

'Dobit će živčani slom': nova kandidatkinja unijela ljubomoru u BB kuću, a da su joj sustanarke tek vidjele seksi fotografije na Instagramu...

'Koke poludile!'

Sinoć je u Big Brother kuću ušla nova kandidatkinja, Ana Kovačec. Zanosna crnka bujnih grudi očekivano je unijela nemir u kuću, što zbog kompletne oduzetosti muškoga dijela pri pogledu na nju, što zbog ljubomore koja je proradila kod nekih stanarki.

Zanosna crnka ušla u kuću, a jedna ju je stanarka odmah 'požderala očima': upoznajte fatalnu Anu koja je već izazvala pomutnju

Starosjedioce je Ana izbila iz rutine, a upravo im je taj 'kick' i trebao, budući da se publika počela žaliti kako su, najblaže rečeno, dosadni. Apsolutno ništa zanimljivo nije se dogodilo unazad nekoliko tjedana, a ni inscenirane 'kavge' im ne pomažu u atraktivnosti. Ni masiranje medom, a ni 'otkrivanje tajni'.

Tako da potez produkcije da u kuću smjesti seksi Anu ni najmanje ne iznenađuje. Muški se dio ekipe instantno zalijepio za 'Novu Soraju', kako ju nazivaju na društvenim mrežama, a obasuli su je brojnim pitanjima... Odakle je, što radi, čija li je, jesu li joj oči (?!) prirodne...Oči su, možete odahnuti, u potpunosti njene, ali oko ostatka atributa moglo bi se raspravljati. Anezi se, naravno, prva za to zakačila, i to, pogađate, nakon što je Luka proveo malo previše vremena na kauču pored Ane. 'Ona je moj antipod', izjavila je vitka Riječanka, pokušavajući ukazati na umjetne dodatke nove stanarke.

"Koke poludile!" i "Anezi će dobiti živčani slom!", zaključili su komentatori na facebooku potom. Pitamo se samo što bi rekla da vidi Anine seksi fotografije na Instagramu?

 

👄👀💥✌🏽

A post shared by ANA KOVAČEC ‼️🔥 (@ana_kovacec.93) on

 

💋😇

A post shared by ANA KOVAČEC ‼️🔥 (@ana_kovacec.93) on

 

💋💁🏾#summer2017 #poolparty 😋

A post shared by ANA KOVAČEC ‼️🔥 (@ana_kovacec.93) on

 

#wawesafterwawes 🌊🌊🌊☀️#funtime😎

A post shared by ANA KOVAČEC ‼️🔥 (@ana_kovacec.93) on

 

Naslovnica Showbizz