Scena Showbizz

Napeto u Big Brotheru

Jedna stanarka 'izletjela' iz kuće, brzo ju zamijenila nova kandidatkinja

Napeto u Big Brotheru

Kako i naziv čitave sezone nalaže, večeras će se u Big Brotheru razotkriti neke tajne, ali i neke laži. Pod laži mislimo na to da će stanarima Antonija uskoro priznati da je 'lagala' te da će iz kuće ipak netko, i to još večeras, ispasti, unatoč svim pravilima koje je dosad nalagala emisija.

A tajne se ionako konstantno razotkrivaju, bilo to u jeku tjednih zadataka, bilo od viška alkohola kada stanare puknu emocije. Dogodi se svakome, a pritisak kamera i ne ide u prilog ovogodišnjim kandidatima.

Trenutno su nominirani Ana, Anezi, Bojana, Lucija, Tomislav i Bojan, a publika će uskoro saznati tko od njih napušta kuću. Ono što interesira vjerne pratitelje na društvenim mrežama je i tko će ući umjesto eliminiranog stanara. Tako je barem najavljeno, ali kako se radi o sezoni punoj previranja i laganja, ne bi iznenadio ni izostanak novoga natjecatelja.

Dok Antonija priprema vijesti, stanari se bezbrižno mažu medom, kako im i nalaže zadatak, a neki su se pošteno bacili na posao...

 

22:15 - Gledatelji su dobili priliku baciti oko na stanarku koja će uskoro ući u kuću. Kako neki mediji prenose, radi se o zanosnoj crnki Ani Kovačec, koja će uskoro zamijeniti nekoga od sadašnjih kandidata. 

23:20 - Iz kuće je izašla Bojana, koja je dobila najmanje glasova, a Antonija je najavila i kako su do nedjelje - svi stanari nominirani.

Naslovnica Showbizz