Scena Showbizz

ZAVODLJIVI VIDEO

'Jele, kao kap vode si u pustinji, ti si Oaza!': pjevačica zavodljivo trčala po pijesku i fanovima poručila 'Ljubim vas'

ZAVODLJIVI VIDEO

Lijepa Splićanka Jelena Rozga siječanj provodi opušteno, a s obožavateljima je na Instagramu podijelila video s prekrasnog cjelodnevnog izleta u pustinji u Dubaiju uz poruku "Ljubim vas".

Jele je poput djeteta uživala u suncem okupanom pijesku, vrckavo mrdajući guzom, i trčeći po dinama, a obožavatelji sa svih krajeva svijeta su je zasuli komentarima. Pozdrave su joj slali iz hladne Njemačke, Toronta, ali i s Bliskog istoka.

- Jele, kao kap vode si u pustinji, ti si Oaza, uživaj malo i za mene - pisali su obožavatelji. Pisali su joj i fanovi iz Francuske, a dobila je i poziv za nastup u Australiji.. Neki su predložili da bi video trebala snimiti i na pijesku na Bačvicama....

- Jedva čekamo tvoj dolazak u Sydney, nestrpljivo čekamo nastup, volio bi kad imao priliku uživo te upoznati, blizu smo u godinama. Bože hvala što si nam podario Jelenu Rozgu - napisao je pratitelj s dalekog kontinenta. 

Naslovnica Showbizz