Scena Showbizz

Neprepoznatljiva

Sjećate li se farmerice Sandre? Sve je znenadila potpuno novim izgledom, a objavila je i zaruke s kandidatom iz showa

Neprepoznatljiva

Jedna od najpamtljivijih 'farmerica', Sandra Blažina, novim je izgledom iznenadila sve one koji je se sjećaju iz popularnoga 'showa'. Pamtimo je kao bucmastu brinetu duge kose, koja je zbog ljubavi bila spremna započeti novi život u Njemačkoj, a njene najnovije objave donose jednu sasvim drugačiju sliku.

Dok Lojzek šara s djevojkama, Sandra komentira špekulacije o sebi i Tinu

Veza s Tinom, kojega je upoznala na snimanju 'Ljubav je na selu' još je uvijek jaka, štoviše. Par se nedavno zaručio, a fotografiju prstena i romantičnoga buketa Sandra je podijelila sa svojim pratiteljima na facebooku.'Lijepo nam je i sretni smo. Uživamo zajedno i u Njemačkoj i veselimo se vremenu koje je pred nama. Ostat ću kod njega do iduće godine", govorila je Sandra prije nešto više od godinu dana, ali čini se kako se zaručnici još neko vrijeme ne planiraju vratiti u Hrvatsku. 

Više od zaruka iznenadila je Sandra javnost kompletnim promjenom svojega imidža. Drastično je skratila kosu, postala plavuša, a čini se i da je izgubila popriličan broj kilograma.Izgleda sjajno, pa su je naveliko i ishvalili, a mnogi su iskazali i uzbuđenje što jedan od najdugovječnijih 'reality' parova kod nas stupa pred oltar.

Naslovnica Showbizz