Scena Showbizz

Dom na drugom kraju svita

'Prva godina u kojoj nisam popila kavu na Rivi, bacila se u more na Kaštelet, zagrlila ćaću, mater, brata...': emotivna objava poznate Splićanke mnoge će dirnuti u srce

Dom na drugom kraju svita

Dom je tamo gdje je srce, a otići i napustiti drage ljude u potrazi za nečim boljim ne može svatko. Ponekad moramo udariti glavom u zid kako bismo shvatili da ovako dalje neće, a brutalna realnost treba nam opaliti dobru plesku kako bismo konačno rekli: Stvari se moraju promijeniti.

2017. godina nekima je donijela upravo to. Nezadovoljstvo situacijom u državi i potraga za nečim boljim mnoge su natjerali da isele iz domovine, barem na neko vrijeme. Irska je bila 'hit', išlo se u Skandinaviju, a i 'preko bare' mnogi su pronašli sreću.

Neki iz ekonomskih razloga, neki zbog ljubavi. Neki zbog ljubavi i posla, što je još i najčešća, a moramo priznati i - dobitna kombinacija.
 

To se dogodilo i ovoj slavnoj Splićanki. Petra Nižetić krenula je u 'novi početak' u San Franciscu, sretna i zaljubljena. Tu i tamo se javi s objavama iz svoga toplog doma, u kojemu stanuje sa Franom Mastelićem, Sinjaninom s američkom adresom zbog kojega je i 'potegla' u Sjedinjene Države.

Sretnome paru 2017. je donijela velike promjene, na što se Petra osvrnula u svom emotivnom statusu.

'Dvisedamnaesta je prva godina koju nisam provela u Hrvatskoj. Ni dana. Prva u kojoj nisam zagrlila ćaću, mater, brata, bake svoje, psa. Prije koje poznajem još od osnovne škole. Prva u kojoj nisam popila kavu na Rivi, otišla u spizu na Kvatrić, bacila se u more na Kaštelet. Dvisedamnaesta je također godina u kojoj sam izgradila topal dom na drugom kraju svita s ljubavi svog života, u zemlji koju sam, priznajem, jako podcijenila, a koja me svakim novim danom i putovanjem, sve više, ostavlja bez daha. Dvisedamnaesta je bila godina snažnih emocija i promjena...šaka suza, vrića smija. Ća je život vengo fantažija!', napisala je blogerica.

Unatoč svoj sreći i toplini novoga doma, neke stvari ne mogu se tako lako 'izbiti' iz glave. Upravo zato ova je objava mnoge takla ravno u srce.

Naslovnica Showbizz