Scena Showbizz

Spaja ljude iz regije

'Ovdje se događaju neke alkemične stvari': Seve je Novu dočekala u crnogorskim Bečićima, a na pozornici joj se prvi put pridružio i Igor

Spaja ljude iz regije

Severina ponovno spaja ljude iz regije. Omiljena pjevačica i van prostora matične države 'rastura' nastupima, a u 2018. je ušla u crnogorskim Bečićima.
Nastupala je za doček u hotelu Splendid nedaleko Budve, a prostor je bio toliko krcat da se prodala i ona 'karta više'. Splićanka je, kao i uvijek, priredila pravi show, a pripomogli su joj ovoga puta svekar i - suprug.
Samozatajni Igor prvi se put odvažio pridružiti dragoj na pozornici, a iako nije otpjevao cijelu pjesmu, publika je taj njegov potez dočekala s oduševljenjem. Popeo se točno u ponoć, kako bi čestitao supruzi, a čak je i malo zapjevao.

 

A post shared by 150 minuta (@150minuta) on

Prije toga je samo jednom zaplesao romantični stiskavac sa Sevkom dok je Keba pjevao, no glasa pustio nije. Severini je ovo sigurno najbolja čestitka koju je mogla poželjeti  Vole što se vole i gotovo!

 

Bog mi daje, Bog mi odnosi...#severina @colleraj @severina @alenkamilano

A post shared by Dijana Martinčić (@martincic_0404) on

'Ovdje se događaju neke alkemične stvari koje se dugo pamte: radost, sreća, spajanje ljudi iz cijele regije i to pjesmom koja nema granica!', izjavila je Severina nakon nastupa za srpski Hello.

Naslovnica Showbizz