Scena Showbizz

Bregović psuje, oni se tuku

Glava u čelo, šaka u rame: u javnost procurili detalji obračuna Tife i Islamovića, ali i pravi razlog sukoba

Bregović psuje, oni se tuku

Iako su jedan od najdugovječnijih bendova na našim prostorima, čini se da unutar Bijeloga Dugmeta ne cvjetaju ruže kada su u pitanju međuljudski odnosi. 
Preživjeli su ex-Yu scenu, raspali se da bi se ponovno okupili, a njihovi su nastupi uvijek djelovali idilično. Četiri prijatelja, mislilo se, trojica pjevaju, jedan dirigira, a ta trojica se izmjenjuju bez brige na svijetu.
Da nije baš tako, jasno je nakon novogodišnjeg nastupa u Crnoj Gori. Publika je mogla sve očekivati, ali da će se članovi benda međusobno potući, i to brutalno, vjerojatno nisu mislili.
Žestoki doček Nove godine uz Bijelo dugme u Crnoj Gori završio skandalom: Alen Islamović i Tifa se zbog pjesme posvađali pa potukli iza pozornice!
Nakon prvotnog šoka, u javnost su procurili detalji koji samo dodatno čine situaciju nevjerojatnom. Alen Islamović je, navodno, odlučio zanemariti dogovor i nakon što ga je prošao 'njegov red', nastavio je uredno pjevati pjesme namijenjene Tifi. I to nekoliko njih. Ovaj ga je za to vrijeme u backstageu psovao, a kada je Islamović konačno odlučio prepustiti mikrofon nestrpljivom kolegi, Tifa ga je iza pozornice  napao.

Najprije verbalno, da bi Islamović 'u samoobrani' udario Tifu glavom u čelo, što je ovoga raspalilo i uzvratio je - šakom u rame. Tako pričaju svjedoci za srpski Blic, a šokirana ekipa potvrdila je i kakao je za vrijeme tuče Bregović kolege psovao na sva usta.

Sve u svemu, bilo je veselo u Budvi za Novu godinu, a što će reći članovi benda kada se odluče očitovati o događaju, možemo samo čekati.

Naslovnica Showbizz