Scena Showbizz

BIVŠI BANKAR, DANAS 'HEDONIST'

Kad se smršavjeli Paško Karlo pojavio na svom piru u Vili Dalmaciji rodbina je zadržala dah, kad je zagrlio svoju Martinu, krenule su suze

BIVŠI BANKAR, DANAS 'HEDONIST'

Nakon sinoćnjeg vaganja i diskvalifikacije plavog tima iz izazova, članovi tima morali su eliminirati jednog svog suigrača.
Paško je na papiru napisao Manuelu, Manuela Paška, a Jelena je također željela da ode Splićanin.

"Jelena od početka taktizira, već ih je drugi tjedan nagovarala da mene izbace!" - komentirao je Paško, a Jelena se opravdala da su u njezinoj sobi bili svi iz crvenog tima i samo jedan iz plavog, no markantni Splićanin s tim nije složio.

Nekadašnji plivački prvak i bivši bankar, koji se danas (makar na društvenim mrežama) predstavlja tek kao "hedonist", bio je glavna zvijezda sinoć prikazane emisije showa "Život na vagi", jer se otkrilo i kako je imao predivno i preuzbudljivo vjenčanje u splitskoj Vili Dalmacija.

Prije odlaska na hedonistički vikend, treneri su mu zaželjeli sve najbolje te pripomenuli da ne pretjera baš oba dana u jelu i piću, a preuzbuđeni mladoženja im je obećao da neće. Kandidati su Pašku napisali pismo podrške te izrazili čestitke, a njega je to ganulo.

"Pustio bih ja i suzu da ne nosim leće!" - smijao se.

Paška je ispred jedne od najljepših lokacija na kojoj se Splićanin može vjenčati, Vile Dalmacije, dočekao kompletan pir, uzvanici su bili preuzbuđeni i nisu mogli dočekati da vide kako Paško izgleda nakon dva mjeseca potpuno promijenjenog režima života i izolacije s ciljem mršavljenja.

Moment u kojem mu je s leđa prišla tada buduća supruga, zubarica Martina, odjevena u vjenčanicu i kad je Paško primio u zagrljaj, bio je sigurno jedan od najdirljivijih.

Kako je izgledao jedan od najposebnijih dana u Paškovom životu, možete pogledati u OVDJE U VIDEU.

Naslovnica Showbizz